FINANCIEREN

Wij bieden financieringsmogelijkheden aan in de vorm van een Financial Lease.

Wat is Financial Lease?
Financial lease is een leasevorm voor zowel grote ondernemers, als ZZP’ers en MKB-ondernemers. Met deze leasevorm beschik je direct over de auto zonder dat het liquiditeit kost. Dat zorgt voor een comfortabele zakelijke positie, want je liquiditeit benut je natuurlijk beter in je bedrijfsvoering. Omdat de auto je economisch eigendom is, profiteer je wel van meerdere voordelen waaronder ook fiscale. Dit in tegenstelling tot operational lease. Dan wordt de leasewagen nooit uw eigendom. Verder zijn het aantal kilometers dat je rijdt vrij. En je kiest zelf waar je je wagen laat onderhouden. Er is veel keuzevrijheid met betrekking tot de auto, het te financieren bedrag, wel of geen slottermijn en de looptijd van het contract.

Je bepaalt het allemaal zelf. Zelfs als het contract al is ingegaan, ruil je op elk moment je auto in en sluit je het contract over. Uiteraard zijn er wel een aantal voorwaarden:

  • Bedrijf in Nederland gevestigd en de bevoegde moet in Nederland wonen
  • Minimaal te financieren bedrag van € 5.000,- (excl. btw)
  • Maximaal te financieren bedrag van 100% van de aankoopprijs (excl. btw)
  • Looptijd financiering + leeftijd auto max. 10 jaar (uitzonderingen mogelijk)
  • Looptijd van 12 tot 60 maanden (in sommige gevallen 72 maanden)

Geen klant is hetzelfde en daarom..
Zorgen wij voor een oplossing die het beste bij u en uw situatie past. Neem contact met ons op of kom langs om de mogelijkheden voor een financiering te bespreken!